Snart...

 

Här ska jag stå om två veckor ungefär

 

och från källan Buna ska jag snart få dricka friskt vatten

 

och åter till Srebrenica och få se de nya gravstenarna och höra de hemska berättelserna





Jag hoppas på att få möta ett mer återuppbygt Bosnien
jag känner en stor längtan tillbaka..




Edit:

läste just deltagarnas farhågor och förväntningar.
Det lös igenom att vi just hade nämnt minor, trasiga bussar och magsjuka innan de skrev sina lappar..
Men sista lappen var väl ändå den bästa/värsta..
lite komiskt skriven hoppas jag annars var den ganska hemsk.

"Farhågor:
Jag dör
nån dör
alla dör"

Så får vi inte ha det...

Vårdagsjämning

Igår var jag hos min blivande granne.. Känns super att jag ska ha en så bra vän en trappa ner om man känner sig uttråkad =)
Det blev som många andra kvällar, god mat, gott vin och virkning en riktig myskväll. Känns overkligt att flytten är igång om en vecka men det ska bli riktigt kul. Fick en massa avlagda kastruller från mamma och pappa idag, vi delade allt på två. Jacob flyttar ut en månad efter mig så nu blir det tomt här hemma hos föräldrarna.

Ikväll ska jag iväg på grillning i vårdagsjämningens ära. Men jag tänkte äta hemma i brist på engagemang inför grillning. Men det kommer nog bli mysigt med brasa och grejer. När vi träffades inför vintersolståndet så hade vi det i alla fall supermysigt med ljus i snön =)
Frågan är bara om jag hittar dit...

Kattrumpan är vår

Nu har jag och Sebastian fått vår lägenhet!
Känns så jäkla bra faktiskt, igår köpte vi ett bord som vi i och för sig inte lyckats få hem än, men det får bli imorgon.
Idag kom pappa med tallrikar som de inte behövde på jobbet, oanvända och helt okej fina. Känns ju lite dumt att jag ska jobba under vår flytthelg. Men jag fick ett vikatiat på två veckor ungefär så det ville jag itne bråka om. jag har ju en lägenhetshyra att betala ;)

Kattrumpan

Igår var jag med Johanna hela dagen nästan, hon intervjuade mig angående min syn på alkohol lite spännande. Fick tänka efter lite på hur jag själv använder mig av alkohol och varför.. man letar ibland efter ursäkter för att få dricka men jag kände nog att jag tar det lugnt iaf, inte så ofta som när jag gick i skolan tillexempel.
Sen fikade vi och virkade amigurumi. Mysigt med lite virkstudio, vi beställde plastögon ;)

Idag var jag och Sebastian och kollade på lägenheten en trappa upp. Jag tyckte den var helt okej fin =) lite sådär med badrummet men det kan nog bli snyggt. Och aprikosfärg i sovrummet kändes inte så lugnande men de kunde måla det vitt innan vi flyttade in, och det känns bättre iaf =)
På torsdag nästa vecka får vi skriva kontrakt om den nu ska bli vår. Och sen inflyttning 26 mars ungefär =) snart snart snart.
Riktigt spännande och lite overkligt.

Kräksjuka

Aldrig kul när man möts på jobbet av informationen att det finns kräksjuka bland tanterna och farbröderna. Plötsligt kommer psykiskt illamående över en, alla på jobbet tror plötsligt att de ska kräkas när som helst.
Jag blir inte sjuk så ofta och idag hade de två tanterna som varit magsjuka hela helgen lugnat sig lite, en hade konstat diareé dock.. kändes det som iaf :P
Så jag lever i hoppet om att jag kom undan eftersom jag inte träffat dom under de dagar de kräkts.. men inkubationstiden är nog ganska lång när det gäller magsjuka så man är väl aldrig säker.
Men med handsprit  förkläden och handskar hoppas jag att jag kommit undan..


I veckan är det lite jobb på gång men mest annat kul. Ska kika på lägenheten på tosdag, spännande =) hoppas vi ka få besked med, men nu måste den väl vara vår?
Sedan är det temahelg den 12-13 (då jag egentligen skulle jobbat men det fick jag allt tacka nej till) med Bosniengänget, det är då det släpper mellan alla och folk börjar se vilka de andra är. Ska bli trevligt. Får inte glömma att beställa de 15 pizzorna som jag skulle fixa.



Senaste amigurumifigurerna..