Nöjd med livet

Visst klagar jag på mycket men det är väl mänskligt, men just nu är jag otrolgit nöjd med allt.
Det känns som jag har turen på min sida. Efter en resa till vackra Bosnien med mycket intressanta besök så är allt så bra som det kan vara.

Jag vet inte om det är våren, resans budskap eller om det är flytet i nuet som har gjort detta med mig men jag känner så mycket positiva känslor.
Resan var fantastisk, vi var ett otroligt bra gäng. Ganska få men på så sätt fick alla kontakt med alla kändes det som. Inga större insidenser som förstörde för oss, inte ens bussen gick sönder..

Förrutom resan så flyter det på bra i lägenheten. Vi lever iofs i ett mindre kaos med förmycket saker och för lite förvaring (trotts alla garderober och skåp, men det är lådor jag vill ha..) Jag trivs väldigt bra här, känner mig som hemma här mitt inne i stan med allt inom räckhåll.
Idag fick jag ett nytt vikariat så nu drar jobbet igång igen, och jag tycker att dom ofta lyckas pricka in rätt dagar åt mig när ett vik dyker upp. Så jag behöver inte bråka alls med de passen jag fick. Super!

Jag gick med i facket idag med, så nu ska vi leva i en försäkrad tillvaro ;) känns ju itne så fel med lite hemförsäkring.
Körkortet går med snabba kliv framåt, halkan och omkörning är avklarat och med bara några få lektioner så är jag klar. Bara till att skärpa till mig med teorin nu då så har jag snart ett körkort i mina händer!

Här kommer en bild från Sarajevo, jag Karen och Erna njöt av det bosniska kaffet på vår lediga tid.. saknar verkligen den staden och alla som var med på resan.