=)

Fjärilar!
Nu trivs jag

Spola fram tiden till framtiden..

Något jag inte trodde skulle hända var att jag skulle ens tänka tanken att plugga i höst. Och det tänker jag inte men jag blir faktiskt stressad när jag märker hur många som faktiskt har sökt till högskolan. Folk jag räknade med att se på fri fot i höst ;) Så då börjar jag ju faktiskt tvivla på vad jag gör.
Men jag trivs bra med mitt beslut att ta det lugnt ett år minst, jag har aldeles för stora planer att genomföra innan mitt fortsatta pluggande.
Fan vad skönt det ska bli, jag ser fram emot framtiden! Ska bara ta mig ur allt jag har på hög, nu vet jag knappt vilka rester jag har och inte har längre. Illa, men jag överlever faktiskt. Jag blir mest stressad av alla omkring mig som klarar det bättre än mig, för jag vet innerst inne att det löser sig.
Festivaler, jobb, gotland, chill i dill och så småning om Afrika, där har vi min underbara framtid =D Längtar väldigt mycket efter att få flytta också, ett kollektiv gärna, men helst vill jag bo med några av mina nuvarande vänner (som har en gemensam inställning till hur allt ska skötas, kanske är det här det blir svårt att hitta rätt, men det får väl tas med en nypa salt) i en lägenhet eller liknande. Åh vad underbart det vore!

Min hamsterkind är inte så stor som väntat och inte heller smärtan! Jag är väldigt nöjd med att jag redan kan äta och jag har inte tagit en enda värktablett idag(dvs dag två). Förra gången efter operationen så käkade jag ju tabletter i minst en vecka..