Åh sköna helg

Idag har jag kört bil i slask och pölar, måste komma igång bättre med körningen.. skärpning. Jag och mamma övade parkeringar och vanlig körning i korsningar och rondeller.. Vore ju skönt att bli klar innan sommaren, men det borde gå =)

Jag har satt ihop ett fotoalbum idag, ganska roligt att pilla med, men nu är det klart så långt som det går. kanske att jag ska pynta det lite mera, men vill inte köpa massa scrapbooking grejer, så jäkla dyrt.
fortsättning följer vid nästa framkallning av bilder. När det nu blir, hittade ett erbjudande som jag använde mig av, 100 gratis bilder var bara frakten jag fick betala =)
mitt rum är ett enda stort kaos nu när jag har haft tyger garner och bilder framme att knåpa med.. hade varit bättre med en sak i taget kanske ;) men otroligt skönt med lite insperation och kreativitet, men det blev verkligen allt på en gång


Snön smälter sakterligen och jag är sjukt sugen på sommar nu. Bilderna från förra årets cykelsemester på Gotland kändes väldigt inspirerande nu, lika så bilderna från festivaler och parkenkvällar. Åh vilken längtan!

Nu blir det virkning och svt-play.

första amirugumin klar ^^' verkar inte kuna vända på bilden..



Go' kväll

Amigurumi

I går kväll hade jag fantastiskt trevligt hemma hos Johanna, det var bara vi två och överflöd av vin =)
Vi gjorde lite mat och jag skulle åka hem med bussen vid elva men vi var sugna på en fortsättning så istället gick vi till KM, ett stenkast från Johannas lägenhet, allt är ett stenkast bort när man bor i stan ;)
Helt okej trevligt på KM trots att det inte är som förr när alla man kände var där varje onsdag. Men kvällen i sin helhet var väldigt fin, kul att man kan ha så kul på bara två pers =) och kanske att jag kommer flytta in över johanna och dansa och hoppa så det ekar i lägenheten under och kanske ska jag skriv lite arga lappar i vår gemensamma tvättstuga.. eller så ska jag bli en trevlig granne, har inte bestämt mig än.

Blir nog ett fint år det här =)

Idag vaknade vi iaf och mådde inte lika väl som kvällen innan, lite slitna var vi allt men vi åt frukost och tog en sväng till garnboden och bokaffären, ingen handlade på rea men vi fick båda med oss varsen bok hem.. Nu ska det virkas amigurumi till tusen =)
Jag började på en mus när jag kom hem får se om jag kan få klart den ikväll, men det ska nog gå det =)

Tillbaka på bloggen?

Kanske att man ska börja skriva lite igen, det tycker Sebastian att jag ska iaf ;)
själv sitter jag och letar uppdateringar på bloggar mest hela tiden så då kanske man borde skriva själv också.

Idag är det en riktigt fin vinterdag, sol och kallt med mängder av snö. Inte så tokit ändå.
Planlösningen på lägenheten som jag och Sebastian hoppas att få damp ner i posten idag, den verkar se ut som Johannas i själva upplägget, men mer än så vet vi inte. Lite knasigt att vi hamnar i samma bostad när vi flyttar hemmifrån. Men då får man ju en fin granne att umgås med =)
Jag är lite rädd att jag hoppas för mycket, vi har sökt ganska många lägenheter som vi inte fått sedan. Men det är mest Kalmarhem med sina köer ;)

Förövrigt har jag en ständig önskan om att jag var lite mer kreativ, eller mest att jag hade ro i mig för att verkligen testa allt som jag tänker :P Orkar sällan lära mig något nytt på egen hand. Nu har jag lärt mig virka fram och tillbaka och nästa steg är att kunna skapa annat än halsdukar, något jag borde kunna lära mig ganska snabbt.
Sen har jag börjat sy lite, har min symaskin framme och då ska den ju användas med.. men en väska har jag som nästan har blivit klar, och fler ska det bli.
Det tar alltid så lång tid från tanke till genmförande, vet inte vad problemet är riktigt, tid har jag ju gott om..

Jag ser fram emot april!
Det ska börjas med en resa till underbara Bosnien, ska bli riktigt kul att komma tillbaka. Har väldigt starka minnesbilder av hur det såg ut sist och det har nog hunnit hända en hel del under de åren som gått.
När jag kommer hem så hoppas jag på att jag har en lägenhet att bo i, inflyttning samma dag som resan bär av.
Sen blir jag 20 ;) inflyttningsfest och 20års kalas kanske?

Vi får se om bloggen får nytt liv nu då.. ;)